De week sluiten we af op zondagmorgen met de Internationale Hoogmis in de ondergrondse basiliek Pius X. Na de lunch brengen de bus en vliegtuig ons weer naar Ursem.  

De kosten van zo’n totaal verzorgde 7-daagse bedevaart zijn € 965.

Dat klinkt veel maar daar krijgt u dan ook veel voor terug. Even een vergelijk met de reizen van voorheen, voor ongeveer hetzelfde bedrag verbleef je 5 dagen in Lourdes…  nu dus 7. 

De bedevaarten die Yvonne en pastor Nico begeleiden zij een mix van inspiratie, informatie, ontmoeting, bezinning en ontspanning. We zingen, lachen, huilen en bidden heel wat af!! 

Naast activiteiten die we met wellicht meerdere Nederlanders doen, zoals de gezamenlijke vieringen, zijn er ook een aantal vieringen met de eigen groep, gaan we op excursie naar de Pyreneeën, nemen we deel aan de lichtprocessie en de sacramentsprocessie en volgen we met onze eigen groep de kruisweg. Ook de groepsfoto zal niet ontbreken als een prachtig aandenken!  

Wij zouden het fijn vinden om met vele mensen uit “De Waterkant” Lourdes te beleven en u een onvergetelijke week te bezorgen. Een mooie kerstgedachte tijdens de feestdagen.

Voor meer informatie of om u aan te melden neemt u contact op met Yvonne Heddes, 06-51605562 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Warme groeten,

Yvonne Heddes en Pastor Nico Knol