Werkgroep Vastenaktie

De werkgroep Vastenaktie verzorgt samen met heel veel collectanten de jaarlijkse Vastenaktie. In het najaar, wanneer het doel voor de Aktie voor het komend jaar bekend is, komen we bij elkaar om alles voor te bereiden.

De Aktie loopt in de tijd voor Pasen, tijd van bezinning, en is gericht op onze medemensen die zo veel minder hebben dan wij. We sluiten ons aan bij het landelijke thema en brengen het bij onze medeparochianen onder de aandacht in de Zes..… Een en de Heraut.Ongeveer 1600 vastenzakjes worden verspreid en opgehaald door ruim 80 collectanten binnen onze parochie. Het afgelopen jaar werd het mooie bedrag van € 5500,- opgehaald voor Ethiopië.

We blijven echter op zoek naar nieuwe collectanten omdat ons verspreidingsgebied steeds groter wordt. Denk bv. aan de nieuwe wijken.
Wilt u ons helpen, meldt u zich dan aan bij de contactpersoon van de werkgroep.

De heer A. Kaizer.