PERSBERICHT 24-03-2021

Studio Radio Maria opnieuw ingezegend door de bisschop. Na een intensieve periode van renoveren heeft mgr. De Korte op woensdag 24 maart de studio van Radio Maria opnieuw ingezegend. Tijdens de Eucharistieviering in de kapel van de studio in ’s- Hertogenbosch sprak de bisschop luisteraars, medewerker en vrijwilligers toe. “Maria heeft als geen ander begrepen dat de waarheid en echte vrijheid gevonden kan worden in de relatie met Christus.” Na de viering ging mgr. De Korte het pand door om alle ruimtes apart in te zegenen.

Het pand aan de Waalstraat in ’s-Hertogenbosch was na dertien jaar intensief gebruik toe aan een grondige renovatie. Door de genereuze bijdragen van onze luisteraars was het mogelijk vloeren, wanden en plafonds een flinke opknapbeurt te geven. Ook zijn een paar tussenmuurtjes verwijderd en is nieuw licht aangebracht. Alle aanpassingen dragen ertoe bij dat Radio Maria nog beter invulling kan geven aan de missie om Christus bij de mensen te brengen, zoals Maria Christus in de wereld heeft mogen brengen.

Het bestuur dankte achteraf niet alleen de bisschop voor zijn aanwezigheid maar ook allen die zich belangeloos voor de renovatie hebben ingezet en uiteraard de donateurs die het mogelijk hebben gemaakt.

Radio Maria Nederland is te beluisteren via DAB+, radiomaria.nl en de App.