Kinderkerk

Sinds september 2017 bestaat de kinderkerk. De kinderkerk is voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8-9 jaar. Achterin de kerk komen de kinderen, Opa Koos en Marleen elke eerste donderdag van de maand bij elkaar.

Bij de Kinderkerk knutselen, spelen en praten we over een bepaald thema (bijv. vriendschap, delen, feest, etc.) Ook vertellen we een (bijbels)verhaal. We starten met drinken en wat lekkers erbij. Daarna gaan we ‘aan de slag’. Soms gaan we naar buiten, soms blijven we binnen. Elke keer doen we wat anders.

Wilt uw kind ook meedoen met de kinderkerk, dan kan dat natuurlijk altijd! Ik sta met het bord ‘Kinderkerk’ bij de Jozefschool om 15.00 uur. Alle kinderen van de andere scholen mogen tussen 15.00 uur en 15.15 uur verzamelen achterin de kerk, daar wacht opa Koos op ze. Rond 16.00 uur kunt u uw kind weer ophalen achterin de kerk.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd …! Lijkt het u leuk om eens te kijken wat we doen? Ook dat kan! En hopelijk vindt u het zo leuk, dat u nog een keer komt kijken (en helpen)!

Groetjes, ook namens opa Koos,

Marleen